DIENSTEN

Onze diensten in het kort:

Computers

Voscom Automatisering vertegenwoordigt een compleet hardware pakket,

bestaande uit een breed scala aan producten van de zogenaamde A-merken.
Daarnaast voeren wij ons eigen merk personal computer. Deze PC wordt voor u op maat door ons zorgvuldig geassembleerd uit onderdelen van uitsluitend topkwaliteit. Sinds 2006 bewijst Voscom PC telkens weer zich moeiteloos met de bekende topmerken te kunnen meten.

Laptops

Voscom Automatisering heeft steeds een divers aantal van verschillende modellen voorradig.

Het huidige aanbod wordt niet afgebeeld of vermeld op de webpagina daar deze steeds wijzigt. Voor informatie over voorradige producten verzoeken wij u contact op te nemen met de winkel via telefoon of mail of bezoek onze winkel.

Onderdelen

Voscom Automatisering heeft een groot aantal onderdelen voorradig in de winkel,

zoals systeemkasten en randapparatuur van diverse merken. Voor informatie over voorradige producten verzoeken wij u contact op te nemen met de winkel via telefoon of mail of bezoek onze winkel. Voor contact- en adresgegevens en openingstijden: zie link adres.

Technische dienst

Onze technische dienst is gevestigd in ons winkelpand,

waar reparaties voor particulieren verricht worden. Voordat de reparatie wordt uitgevoerd, vindt er eerst een vooronderzoek plaats dat geheel kosteloos is. Hierna wordt er een prijsafspraak met u gemaakt voordat er tot reparatie wordt overgegaan. Voor verdere info: zie de algemene voorwaarden op deze site of vraag ernaar in de winkel.

Systemen die traag zijn geworden door vervuiling worden door de technische dienst geherinstalleerd. De benodigde tijd is gemiddeld twee werkdagen. De kosten bedragen € 65,- incl. BTW. met data behoud ( backup ).